Medarbejdere

Charlotte Schmidt

Som leder af Schmidt REVISION har jeg den glæde at være ansvarlig for at drive virksomheden på bedste vis. At arbejde – er at leve … kunne godt være mit motto! Når jeg holder fri – Nyder jeg gerne den friske luft med en rask gåtur, samt min store familie bestående af både børn og børnebørn. Ligesom jeg heller ikke går af vejen for at bruge dagen i mit køkken med forberedelser til en god middag for venner og bekendte.

Mette Grau Lindholm

Udover at elske mit fag - der indebærer en stor mængde regnskaber, rådgivning og tal - bruger jeg en del tid på at være sammen med venner og familie, læse bøger samt at være kreativ. Trods min forholdsvis unge alder, vil mine kolleger med stor sandsynlighed betegne mig som en gammel sjæl fanget i en ung krop. Dels grundet mit store kendskab til TV2 Charlie, men også mine særegne vendinger.

Henrik Gildsig Poulsen

Brætspilsnørd. Far til to. Heavy metal fan – Hvor mange aspekter af os som mennesker gemmer sig bag revisorfacaden? Svaret er i mit tilfælde alle tre, og vi har alle mange flere sider af os, som ikke har så meget med vores job at gøre. Og alligevel har vores interesser nok meget at sige – for mit vedkomne fandt jeg ud af at min interesse for at huske regler i brætspil var anvendelig i arbejdet som revisor. Dertil har jeg tillagt mig kaldenavnet ”Professoren”, da jeg altid elsker at kaste mig ud i en teoretisk snak om regnskab eller skatteregler.

Martin Vilhelm Nielsen

Jeg har hele livet haft en evne til hurtigt at kunne gennemskue komplicerede sammenhænge, og herigennem skabe et enkelt og informativt overblik., ud fra mottoet: ”Udfordringer skal løses så enkelt så muligt” Heldigvis er jeg velsignet med en fantastisk familie, der har fødderne solidt plantet i den fynske muld, og ikke mindst formår at motivere mit fokus på livets mange øvrige facetter.

Anna Hoang

Jeg er oprindelig født i Vietnam, men kom til Danmark i 1986, som bådflygtning. Jeg færdiggjorde herefter min Højere Handelseksamen og fandt hurtigt interessen for regnskab og revision. Det jeg især sætter pris på hos Schmidt REVISION – er den gode omgangstone og samarbejde kolleger imellem. Privat er jeg gift og har tre voksne børn. Min fritid går med madlavning - Især Asiatisk mad. Ligesom jeg benytter muligheden af at holde lange ferier i efteråret og rejser meget gerne til Fjernøsten

Mette Marcussen

Når jeg ikke er på arbejde, så nyder jeg at lave håndarbejde, læse bøger og campere med min mand. Derudover er jeg engageret i frivilligt arbejde med kvinder i Rwanda og Burundi igennem kvindenetværket i Baptistsamfundet.

Mie Almind Andersen

Eleven der har mange forskellige funktioner på kontoret og brænder for at lære en masse nyt, er det der kendetegner min arbejdsgang. Som person er jeg meget struktureret og værdsætter at have kontrol over de ting, jeg bliver præsenteret for. Jeg er en udadvendt person, der elsker at være sammen med andre mennesker, men nyder samtidig også at være i mit eget selskab

Anna Reitz Reinhold

Jeg vidste meget hurtigt, at jeg ville arbejde i revisionsbranchen. Jeg elsker at være talknuser, og at have et tæt samarbejde med kunderne. Da jeg som den eneste på kontoret er opvokset øst for Storebælt, så er det ikke unormalt, at jeg i min fritid besøger hjemøen Falster. Jeg deler flittigt ud af dårlige jokes, og siger aldrig nej til søde sager. Specielt ikke, når det er i forbindelse med venner og brætspil.